Connect with us

Нюзрум

Влади Въргала влиза в комитета срещу джендър идеологията в училищата

Published

on

Популярният актьор и режисьор Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала, влиза в инициативния комитет за провеждането на референдум срещу влизането на джендър идеологията в българските училища, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Актьорът, известен със силните си граждански позиции, е поредното знаково име, което заявява категоричната си подкрепа към инициативата на БСП в защита на децата и българското семейство.

По-рано в инициативния комитет влязоха Нешка Робева, бившият ректор на НСА проф. Светослав Иванов, героят от САЩ’94 Емил Костадинов, световният шампион по вдигане на тежести Златан Ванев, селекционерът на младежите по футбол Ангел Стойков, авторитетният юрист Владимир Шейтанов. От комитета обаче се оттегли журналистът Иван Гарелов.

Своята гражданска подкрепа за провеждането на референдум заяви и бригаден генерал Стефан Стефанов, бивш заместник-директор на военното разузнаване и председател на столичната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, както и контраадмирал Петър Странчевски.

Всички обществени авторитети, включили се в инициативния комитет, влизат в него по собствено желание и в лично качество в защита на общата кауза в защита на българските деца и семейство. Комитетът остава отворен за нови членове, съобщиха от „Позитано“ 20.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени