Connect with us

Демос

Ад край Габрово! Изгоря бус, има жертви, летят полиция, линейки и катафалки към мястото

Published

on

Тежка катастрофа между тежкотоварен автомобил с румънска регистрация и пътнически бус отне живота на четирима души. Това потвърдиха за БТА от пресцентъра на полицията в Габрово.

Инцидентът е станал тази вечер на главния път между Габрово и Дряново. Причините се изясняват, информираха от полицията.

Адска катастрофа край Габрово, четирима са загинали
СНИМКА: Facebook/"Гласът на Дряново"
Адска катастрофа край Габрово, четирима са загинали СНИМКА: Facebook/“Гласът на Дряново“

Загиналите са били в пътническия бус, тежко пострадал е неговият шофьор, а петима спътници също са откарани в болница. Трима от тях са с опасност за живота. Общо в буса е имало девет души, пише БТА. Тирът е с румънска регистрация, а пробите за алкохол и наркотици на водача са били отрицателни, допълват от полицията.

Твърди се, че починалите са работници, пътуващи в буса, движещ се в посока Велико Търново, съобщи „Габрово Нюз“.

Към момента няма информация за други пострадали и ранени. Тече оглед на местопроизшествието. Движението на автомобили в района е затруднено и се регулира от екипи на полицията.

„Катастрофата е ужасна .. за съжаление видях жертви, гледката беше потресаваща!!! Има три линейки, патрулки и пожарна“, комантира Анна Караманова, свидетел на катастрофата.

„Толкова се шокирах от гледката,че не забелязах какъв е ..но май беше изгорял или поне е бил със сигурност запален…защото беше на ламарини и овъглен…“

„Не знам колко пътници е имало в буса, но останах с убеждението, че 5 линейки хвърчат натам“, споделя друг очевидец.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени