Connect with us

Бай Ганьо

Киро и Асен удариха дъното! Новият им Бабикян: Харалян е свинския тръс на ГЕРБ

Published

on

„2-ри март към 21:20. От входа на пл. Народно Събрание 9 излиза Томислав Дончев /ГЕРБ/, тръгва към Шишман, после се връща обратно и отминава покрай „Ла Капанина“. След него слизат Йордан Цонев /ДПС/, Драгомир Стойнев /БСП/ с качулка, Атанас Зафиров /БСП/ и Стефан Янев /БВ/ с шапка.

На жълтите павета е хубаво и празнично. И явно е готово!

P.S. Казват ми, че там имал офис Харалян. Мозъчният тръс /свински/ на ГЕРБ.”

Това „разкритие“ прави наричащият сам себе си разследващ журналист Атанас Чобанов. Неговият пост веднага и без въпросителни се превръща в опорка номер 1 на умно-красивитета във Фейсбук. Включително един от лидерите на „Промяната“ Атанас Атанасов се включва лично в разпространението на фалшивата новина.

На Националния празник на България 3 март Атанасов не поздравява българите-вместо това споделя линк от публикацията на Чобанов. Днес Атанасов стигна дори по-далеч, изричайки лъжата за партийна употреба в национален ефир.

Каква е истината? Наши източници разкриха независимо един от друг, че думите на Чобанов и Атанасов са откровена неистина. Действително на адреса се помещава офис на социолога Харалан Александров, който от години събира политици, журналисти, анализатори и общественици на неформални кръгли маси. На такива срещи са присъствали абсолютно всички политици и журналисти, познати на обществото. Включително Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев. Всъщност единствените, които никога не са били канени, са … Атанас Атанасов и Атанас Чобанов. Явно озлобени, че не са желани събеседници, двамата решават да спретнат поредната фалшива новина.

Но не прави чест на гостите на тези срещи в лицето на лидерите на ПП и ДБ да мълчат, когато знаят много добре, че опорката за тайна коалиция между ГЕРБ, ДПС и БСП е лъжа.

Най-четени