Connect with us

Нюзрум

Пеевски категоричен: Темата приключи. Ще бъде поискана оставката! Пълна подкрепа има само Габриел

Published

on

Бяхме на разговорите с ГЕРБ, ПП-ДБ и Асен Василев. Съгласни сме с решенията, разговорът беше конструктивен. Това заяви пред журналисти в Народното събрание (НС) председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

„Разумно е да се направи този регламент от партиите в правителството и конституционното мнозинство. Ще участваме в това нещо.

В регламента, който касае конституционното мнозинство и регулаторите. В управлението няма да се включваме, нито на ниво министри, нито на ниво зам-министри. Видяхте колегите в какъв състав дойдоха, за да е ясно кои са управляващите, ние подкрепяме“, каза още Пеевски.

Няма отворен въпрос за премиера Денков. Те си имат регламент как да се ротират на 9 месеца. Нямаме повече какво да кажем.

Темата приключи. Ще бъде поискана оставката на шефа на касата и на зам.-шефа и следващите ръководители ще бъдат избрани по новия регламент“, каза още той. 

„Премиерът, ако започне да работи за хората ще разговаряме с него, ако прави разумни неща. Пълна подкрепа има вицепремиера Габриел“, подчерта лидерът на ПГ на ДПС в парламента. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени