Connect with us

Олигархия

БСП не може да повярва! Обявиха един от най-богатите олигарси на Нинова за шеф на престъпна група

Published

on

„Емилиян Гебрев, благодарение на предишните прокурори, е ръководител на организирана престъпна група. Вече шест години е ръководител на организирана престъпна група. Той е един от многото случаи на „дела на трупчета“, каза бившият министър на отбраната Бойко Ноев във връзка с новите взривове в заводи за боеприпаси в ефира на БТВ.

„Той е един от най-големите оръжейни бизнесмени в Европа и заедно с държавните предприятия „Сопот“ и „Арсенал“, неговите фирми правят България сред първите държави по производство на боеприпаси в Европа. Значението на България за НАТО и ЕС е огромно“, категоричен бе военният министър в правителствата на Ренета Инджова (1994 – 1995 г.) и Иван Костов (1997 – 2001 г.).
„Причината за тези взривове е, че тези, които извършват тези действия се чувстват безнаказани. България е едно място, където могат да правят каквото си искат. Тези хора, които са доказани със своето присъствие около взривовете и отравянията са оперативни работници на руските служби. Нищо от тях не се разследва“, посочи Ноев.
„Веществените доказателства, които са събрани, се унищожават. Делата се прекратяват. Снимки на взривовете са унищожени някъде из МВР. Доказателства са унищожени някъде из МВР“, заяви той.

Continue Reading
Advertisement

Най-четени