Connect with us

Fake Harvard

Жадният за власт Лорер, стана за смях на цяла България! Ето към кой пост се е насочил, нищо чудно след провала и към БФС да се запъти

Published

on

Последното място, на което се вижда неуморният в трудоустройването си бивш министър и сегашен редови депутат Даниел Лорер не е шеф на БФС напролет, както гласи актуален виц. Той си е харесал водачеството на евролистата на ППДБ. Даже придобива имот в евростолицата по този повод.

Неуспелият кандидат за еврокомисар на България, отхвърлен лично от Урсула фон дер Лайен поради незадоволителна подготовка, който е също така неуспял кандидат за гуверньор на БНБ, обаче не среща голямо разбиране, особено в средите на ДБ и най-вече на ДСБ.

Напомняме, че това е единствената партия с европейска легитимация в коалицията ППДБ, чийто настоящ евродепутат Радан Кънев е и естественият избор за водач на листа не само заради опита, но и заради подготовката си.

Още повече, ДСБ няма нито министър, нито градски кмет, нито какъвто и да било друг пост във властта – всичко е за ПП. Въпреки че именно партията на Костов осигури със своя собствен електорат софийското и варненското лидерство за ППДБ – единствените видими политически успехи на цялата коалиция. Която пак единствено и само заради ДСБ е наричана дясна, пише „19 минути“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени