Connect with us

Олигархия

Гешев отиде в Страсбург да брани: Ковачки, Пещерняците, Бобокови и още спонсори

Published

on

Иван Гешев грабна каскета си и палавата пиарка и замина за Страсбург. Даже обяви за какво ще говори пред двете комунистки Йотова и онази ирландка на Путин.

Не каза обаче за какво НЯМА да говори. Защото е някак си неудобно.

Няма да говори за това колко пари е прибрала съпругата му от Христо Ковачки и срещу това с какво е обслужил главния прокурор олигарха.

Няма да признае, че удари Миньо Стайков срещу съответното подаръчно пакетче от Пещерняците, които установиха тежък монопол върху безбандеролната търговия с алкохол.

Няма да каже как така изведнъж сложи на трупчета всички дела срещу Бобокови и точно единият брат ли организира воаяжа му до Страсбург. Сигурно и Мата Хари ще е там…

Няма да съобщи срещу какво написа 16 000 страници по делото КТБ, без никъде да присъства името на господаря му!

Ще премълчи, че нареди на свой съученик да поднови делата срещу Бойко Борисов, за да ги ползва като бухалка срещу екс-премиера.

Може би ще си трае и ако някой вземе да го попита защо 3 години му дремеше на каскета, че прокуратурата не върши нищо.

Няма как да каже и за натиска върху бизнесмени да изливат пари в близки до него медии, които сега са главния лайнометен батальон на прокуратурата.

Въобще Гешев няма как да каже каквото и да било, срещу когото и да било. Защото е зависим от всички. Без Бойко Борисов. Затова и може само за него да говори!

Най-четени