Connect with us

Timeline

Топ-журналистка избесня: Стига с тая хурва на Гешев! Мястото й е в срамните клиповете с трима мъже

Published

on

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Приятелка ми изпрати линк към интервю на Сашо Диков с Любена, бившата съпруга на Петьо Еврото, избягал в чужбина след акция, дирижирана от Иван Гешев, за да дискредитира Борислав Сарафов. Водевилни маневри на бивши приятели и съмишленици. Облечени във власт. Отмъстители.

Ограничена и примитивна тарикатка. С арогантно поведение. Съзнава, че я използват. Но няма нищо против, очевидно е. Това е нейният номер в живота.

Проблемът е в медиите, които превърнаха тази жена с леко поведение в тежка кавалерия. Срамота е. Трябва да има някаква хигиена.

Оженила се за доста по-възрастен мъж, родила му дете. Кефила се години наред на сладък живот с пари и възможности. Изведнъж прозряла в каква тиня е затънала и решила да бъде честна и откровена, даже с риск за живота си. Малееййй.

Полицаи ѝ пренасят мебели, пазят я като яйце на „Фаберже”, вместо да я спукат от проверки данъчните и прокурорите: за произход на доходите и (не)платени данъци, както постъпват с обикновените хора и непривилегированите бизнесмени.

Любена изстрелва обиди, клевети, обвинява висши магистрати, че са получавали пари – едва ли ще може да го докаже. Вероятно разчита на това, че я смятат за луда и никой няма да се занимава с нея да я съди. Докато на някой не му писне от тази тенекиена латерна, де.

Сашо Диков се държи много примирено и без нерв, разбирам го – изкарал е тежка сърдечна операция неотдавна. И все пак … запазил е някои от професионалните инстинкти на Стажанта. Пита я тази хлевоуста фурия – нали са истина разпространяваните в Интернет брутални секс-клипове, в които тя прави фелацио на различни мъже? Да, вика, Любена, така е – мъжът ѝ имал фетиш(?!) и я карал да го прави, за да я снима.

Сашо не се впечатлява от това признание, отбелязва само: казват, че е имало и прокурори между тях. Тука дръжте се да не паднете: еротичната звезда за лична употреба казва: не, бяха случайни хора от Интернет, от Антикорупционния фонд ми съобщиха, че са направили антропологична експертиза, не са прокурори…. Каква пародия, а?! Значи п*нисите на прокурорите са нещо по-различно и видимо се различават от другите. Хммм. Да се смееш ли, да повърнеш ли или и двете?!

Та тази, значи, е свидетелка и обвинителка. Изобличителка. Чрез домашно порно към прочистване на правосъдната система. Може ли да бъде по-вулгарно и безсмислено?!

Я, малко по-сериозно, бе. Излагате се!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени