Connect with us

Timeline

Колтуклиева пак нападна гелосания: Заплашва със записи Слави, Тошко, Илиана Раева…

Published

on

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Радостин Василев заплашва Слави Трифонов и Тошко Йорданов със записи.

Заплаши със записи Илиана Раева, строителите на арена

“Бургас”… извади записи от среднощното заседание на НС на “Продължаваме промяната”.

На 13 юни 2022 година Тошко Йорданов огласи запис на Радостин Василев, който притиска Христинка Иванова да се отцепи от “Има такъв народ “ или да напусне парламента. Тя свидетелства, че е била заплашена и вкара Руди Гела в съда, на 7 ноември в Софийска градска прокуратура беше второто заседание по наказателното дело срещу него, обвинението е по чл.143 от НК, предвиждащ до 6 години затвор.

Днес в Народното събрание Радостин Василев намекна, че има компрометиращи записи, в които Слави Трифонов иска от него неща, които са подсъдни.

Този пишман адвокат не знае ли, че затаяването на информация за престъпление се наказва строго от закона?

Руди Гела, по волята на Слави Трифонов, беше министър на младежта и спорта от 13.12.2021 до 2.08.2022 година. Защо Радо Ухото е държал тези записи в тайна досега, защо не е подал сигнал до компетентните органи? Ами, ако е правил това, което лидерът на ИТН е искал от него, значи и той е нарушавал закона.

Радостин Василев притежава тристаен апартамент и гараж в София, до Зоологическата градина. Ако Руди Гела свали на хартия всички записи, които е правил, няма да има къде да се епилира и къде да седне да си напише опорните точки за кучия си лай срещу всичко и всички.

Радостин Василев искаше да стане министър на вътрешните работи, за да отмъсти на първата си съпруга, че го е напуснала заради любовта си към полицейски шеф. Представяте ли си втори Бойко Рашков – още по-нагъл, по-ожесточен и по-безсрамен?! Да заменят дамаджана с пица с кристали, например.

Георги Папазки, хазартният бос, бивш затворник, ли инжектира самонадеяност и пари в този книжен тигър? В тази ходеща записвачка …

Телефоните са измислени за комуникация, за споделяне, за връзка, а не за тайно записване и изнудване със записи.

Аман от ченгелари и ченгеджийници в тази държава! Ще ги спрем ли или ще им се кефите, защото ви осигуряват пошлото шоу, с което да си подлютите сивото ежедневие?!

Най-четени