Connect with us

Timeline

Бившата „майка“ на Киро взриви държавата: Аз съм путинист!

Published

on

Аз съм путинист. Поне това ще бъде абсолютно сигурно, след тази ми публикация

1. Няма да има компенсация за липсата на ток!!! За някой това е продължило с часове, за други с дни, за трети – продължава. Дори смехотворната сума от 30 лева на ден, която беше предположена , дори тя няма да бъде изплащана. Няма държава, няма гаранции за топло, ток и вода. Просто животът си върви и на който му е нагрухтяло да си има ток, си има. На който не – ами здраве да е. Иначе – ако не си плащаш сметката, ти спират тока, без оглед на това дали имаш домашен форсмажор или не.

Но за големите, е там има форсмажор и нищо, ама нищо няма да плащат.

2. Зелените, след като полагат огромни усилия и използват властовия си ресурс за да спрат цялата енергетика от въглища веднага, сега са се обявили и срещу дострояването на атомни блокове /то това и без туй може да стане най-рано след 15 години/. Три пъти ура и за старото и за новото ръководство на тези проектни зелени, хранещи се от проекти и радостно желаещи страната да бъде оставена без енергетика и да разчита само на слънце и вятър, макар и те да не са никак построени още. Какви са мотивите на тези мисловни, партийни движения, вече ми е трудно дори да се догадя. Но като видим кои са собствениците на новите зелени паркове, построени по многомилионните зелени проекти и всичко ще си дойде на мястото…

3. Властта се разбра – като не може да постигне друго съгласие, ще иска оставката и на двамата новоназначени в здравната каса. Така справедливостта възтържествува. Какво ще стане, ако те не подадат оставка ли? Ами просто е.

Юридическият гений на некоалиционното управление ще направи две-три бързи промени в току- що направените промени на закони и ето ти – нов закон.

Това може да струва два-три дни на парламента, ама кой ти гледа … Доброто е, че все пак ще вървят към подписване на некоалиционно споразумение за некоалиционното управление, щото така нещата все някак ще бъдат предвидими за бедния зрител.

4. Пеевски бил най-мразеният политик в държавата ни казват десетки заглавя, обявяващи нова социология. Това добре. А това, че най, най, най-популярните политически дейци имат под 20% одобрение и тотално неодобрение, то не влиза в заглавията. На фона на тези данни въобще е изумително, че има близо 40-50% гласуващи.

5. Лъжата и истината са малко субективни понятия, каза един /една/ от председателите на най-ниско рейтинговата институция в страната – Народното събрание и с това сякаш сложи край на редица дълбоко философски въпроси.

6. А на площад Славейков, на буквално метър от струпани на купчина паднали и неразчистени клони продават….. кисело зеле от бидончета!?!. Това с клоните, е щото кметът е на няколко дни, а това с киселото зеле е хем Коледно, хем да ни припомни за незабравимата Фандъкова…

Нямало кому да се оплачем ние, многострадалните жители на квартала… щото нямало СОС!

От Фейсбук профила на Диана Дамянова, бивш ПР на ,,Промяната“

Най-четени