Connect with us

Гербери

ГЕРБ осъмна с нов лидер в голям град у нас

Published

on

Бившият общински съветник Борис Димитров е новият председател на общинската организация на ПП“ГЕРБ“ в Пазарджик. Той бе избран на събрание на структурата снощи и замени на поста досегашния лидер Йордан Кожухаров.

Административният секретар на партията Цветомир Паунов благодари на Йордан Кожухаров за всичко свършено до момента, като подчерта, че причината за рокадата не е загуба на доверие към Кожухаров, а се е наложила, предвид предстоящата натовареност на Йордан Кожухаров в Общински съвет-Пазарджик, като едно от лицата със сериозен юридически опит, от когото се очаква да бъде активен в тази посока.

С избора на нов председател, в лицето на Борис Димитров, и областният координатор и председател на ПП“ ГЕРБ“ в региона Найден Шопов и Цветомир Паунов изтъкнаха, че очакват общинската структура да започне процес на заздравяване и да постигне много нови успехи и за в бъдеще.

Борис Димитров не е непознато лице за ГЕРБ-Пазарджик, към момента е част от общинското ръководство на партията, а и е бивш общински съветник в Общински съвет-Пазарджик.

Борис Димитров изрази готовност и увереност пред членовете на партията, че ще работи енергично и ще прави всичко възможно, за да стои възможно най-близко до проблемите на хората от цялата община, както и че ще търси възможности за разрешаването им.

Най-четени