Connect with us

Нюзрум

Черна прогноза показа на Денков вратата, остават му броени дни

Published

on

Аз прогнозирам, че това правителство ще падне до Нова година. Това, че този жълт и жалък, и сламен, и срамен човек Денков търпи да бъде унижаван постоянно, е в името на това да е на власт. 

Това казва в интервю за „Труд“ лидерът на АБВ Румен Петков.

И продължава: „Позорящото поведение на този сламен човечец Денков лъсна преди дни в Европарламента. На празна зала той унизи България, произнасяйки 31 пъти Европа, 16 пъти Украйна, 12 пъти Русия и 8 пъти България.

Единственото хубаво нещо бе, че залата се оказа празна. Но Зеленски се похвали в Туитър, че му бил благодарил. Защото той действително държа реч като човек, който държи и служи на Украйна.

Той не държа реч като български премиер, а говори какво трябва да направим с Украйна и как европейските граждани не бива да питат какво прави ЕС за моята държава, а какво прави моята държава за ЕС. 

Денков не прави нищо за България, той я предава според силите си. Той е обкръжен от предатели. Тагарев, който още сигурно е на заплата в украинското военно министерство, за което аз говоря повече от две години, се изпъчи и каза, че от Украйна не бил получил и една гривна. От българската прокуратура трябва да получи две гривни. А на другия – Асен Василев – не му дадоха да гласува, защото адресната му регистрация е в САЩ. 

Ние даваме ли си сметка какво сме допуснали в правителството? Ние трябва да разберем, че тази бързо скъсяваща се обществена памет, както е казал Кончаловски, убива България. Не разбираме ли, че става дума за формени измамници?“

Най-четени