Connect with us

Парламент

Руди Гела взриви НС с признание за Лена Бориславова: Страх ме е! Давам я на прокурор

Published

on

Мирослав Иванов – съхранявал съм го една година да взимам отношения по негови изказвания, защото знам какво му е на това момче. Та, той да излиза на парламентарната трибуна и да ми говори за морал? Той, Лена Бориславова и Кирил Петков унищожиха морала в политиката по най-безобразния начин.

Това заяви от парламентарната трибуна независимият народен представител и бивш член на ИТН и по-късно на ПП – Радостин Василев.

„Рогоносецът беше зам.-председател на парламента, защото по парапетите е била неговата сегашна приятелка, да не кажа…“, продължи той, но микрофонът му бе моментално спрян от зам.-председателката на парламента, която сега води пленарното заседания – Росица Кирова от ГЕРБ.

„Ама защо ми спирате микрофона“, гневно попита Василев.

„Прекъсвайте ги тези хора, които излизат и ми говорят на мен за морал. Те нямат право да говорят на мен за морал. Тях ги няма вече тук, защото предадоха целия български народ“, гневно каза Василев и слезе от трибуната.

Докато се връщаше към мястото си обаче, Кирова го предупреди, че в момента се проверяват стенограмите и, ако е казал думата, която мисли, че е, то той ще бъде наказан.

След няколко минути обаче Василев се качи точно до Кирова, показа й нещо и й съобщи, че трябва да излезе на микрофона. Тя му разреши и той застана на трибуната.

„Г-жо председателстващ, моята процедура е да прекратим днешното заседание, защото искам да ви покажа какво съобщение получих от Лена Бориславова току-що. Тя явно си мисли, че може да пише на мен, така както пише на Борисов и на Деси Атанасова“, поде Василев.

„Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо, ще почакам и ще си изчезнал“, изчете той, а после добави в коментар: „Така ли изчезна и Алексей Петров“, запита той и взриви залата.“

Той обърна и екрана на телефона си към народните представители, за да докаже думите си.

„Как може да ме заплашва някаква жена със съобщение. Ще подам сигнал за нея в прокуратурата. За много по-малко нещо съм подсъдим в момента. Как ще изчезна аз? Хайде ще го тълкува съда и ще разберем“, каза той и напусна трибуната.

Заради думата „рогоносец“ Кирова анонсира отново в гърба му, че му се налага забележка.

На трибуната след това се качи Искрен Митев от ПП:

„Обяснете на г-н Радостин Василев, че една жена може да заплаши само друга жена и е много странно, че той се чувства заплашен“, каза той.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени