Connect with us

Timeline

Руди Гела бори мафията: Даде бременната си жена на работа при братя Папазки, съдени за убийство

Published

on

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Руди Гела се изтипосал на рекламно пано̀ точно до нас, на ул. ”Ген. Гурко”. Сигурно, за да ме дразни. Но само ме развеселява. Докарал се като на сгодѐн циганин брат му, дет’ има една приказка – черна риза с бяло сако – нагласѐн така смехотворно влезе в парламента преди 3 години … досега изобщо не разбра колко тъпо изглежда.

Вчера се прибираме с тв екипа ми от Пловдив – тоя се лензи от билборд на булеварда; онзи ден пътуваме с приятел за Петрич – тоя пак се лензи на пътя.

Кой плаща сметките на серийния ренегат? Чак толкова ли се е напечелил като министър на спорта и началник на аверите си Венци лихваря и Сашо прахосмукачката, които беше направил шефове на спортните имоти и тотото?!

Нещо съмнително има в историята, която вече ви разказах: новата булка на Руди Гела – Мирела – е назначена на работа като маркетинг директор в хазартната фирма Pate Play на братята Валтер и Георги Папазки.  Странно. Защо някой ще вземе на работа жена в напреднала бременност, която има незначителен професионален опит: около година в мебелната фабрика на баща си Боян Желязков във Велико Търново и 4 месеца в рекламния отдел на Българския спортен тотализатор?

Защо милионерите са се навили да направят тази услуга на Руди Гела? Връщат му услуги, които им е правил като министър ли? Случайно ли е, че Руди Гела използваше за марионетка в хулиганските си акции в ресторант “101” на комплекс “Диана” любовницата си Ралица Младенова, психоложка от Враца? Братята Папазки са от Враца и са съдени за поръчителство на убийство във Враца. 

Как така става, че те са подгонени от правосъдието, издирвани са с червена бюлетина от Интерпол, обаче се връщат в България като крупни богаташи и купуват Телефонната палата на Васил Божков-Черепа за 22 милиона лева? Освен това инвестират в ЦСКА, където Радостин Василев работи като юрист, докато Александър Томов го изхвърля оттам, а пък връзката на клетия спортен адвокат с Гриша Ганчев е пословична.

Като спортен министър Радостин Василев назначи на работа в спортния тотализатор маркетинг директорката на Еврофутбол на Васил Божков-Черепа. Опита се да пробута лобистки поправки в закона за хазарта, но Ива Митевa и Любомир Каримански го възпряха.

Братята Папазки ли финансират партия МЕЧ на невротичното гумено мече? Те ли плащат сметките на предизборната му кампания за кмет на София?

А борецът срещу мафията яде ли бял хляб от ръцете на издирвани от Интерпол и българското правосъдие, пожалени заради изтекла давност на престъплението, в което са били обвинявани?

Не може ли депутатът от ИТН и ПП, вече независим, сам да издържа жена си, та я е пратил да работи малко преди да родѝ?

Руди Гела използва парламентарната трибуна, за да лае като псе срещу всички. Но никога не отговаря на въпроси за собственото си задкулисие. Разбира се.

Руди Гела хапливо се репчи на Делян Пеевски, но крие как с баща му адвокат Петьо Василев са обслужвали ФК “Арда” на Фуат Гювен, благодетел на Ахмед Доган.

П.П. Изобщо не знам защо Мирела Василева поиска да се свърже с мен в Linkedin и не ме интересува.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени