Connect with us

Timeline

Другарят-милионер Терзиев знае ли, че че една от новите, с които ще прави бардак е от… старите? От „Кремиковци“

Published

on

Другарят-милионер Терзиев много обича да говори за чистотата, даже се беше снимал някъде в район „Кремиковци“ до нерегламентирано сметище. Лайтмотив в говоренето му е как лошата администрация не се бори с незаконните сметища.

Хубаво е по този въпрос да беседва с кандидата си за кмет на района – госпожа Донкова, която припозна за промяната.

Въпросите към Терзиев от Промяната са как ще смени модела в район „Кремиковци“, издигайки стария, настоящия кмет на района? И понеже става дума за незаконни сметища, Терзиев би могъл да попита кандидати си защо в края на кв. Кремиковци от години избуява незаконно сметище, току по носа на кандидата му за кмет на района?

Следващ въпрос – защо за толкова години същия този кмет и сега кандидат-кмет не го почисти? Защо не изпрати нито един сигнал точно за това сметище?

Терзиев да отговори, ако може.

Когато е тръгнал да обяснява, че ще сменя модела, нека каже как той и районният му кмет ще се справят с незаконните сметища, които никнат като гъби. Давам примера с кв. Кремиковци, защото той е емблематичен. А е емблематичен като провал на кмета на района да се бори с незаконното изхвърляне на отпадъци. Емблематичен е и за двойните стандарти – за едни сметища се пишат сигнали, за други не. Защо?

Това са все въпроси към промяната, чието лице на тези избори е Васил Терзиев. След като даваш заявка да си новото, дай да видим как със старите хора, ще правиш нова политика?

КАРЛОС КОНТРЕРА, кандидат на ВМРО за кмет на София

Най-четени