Connect with us

Нюзрум

Харалан взриви БНТ: Денков е слуга на много господари! Надеждата ми е в Борисов

Published

on

„Николай Денков е с качества, но в трудна позиция, заради липсата на ясен регламент. Той е изпълнител, слуга на много господари. Трябва да държи щастливи всички – дори европейците и Зеленски. В ЕП му се накараха. Това, което виждаме към акад. Денков е отношение на дълбок регрес. Така се държат децата между 4 и 8 клас. Има един човек, който е с характеристика на отличник с очила, и има бабаити, които го тормозят. Малко е, че тук го тормозят, а в ЕП му удартиха един задвратник. Това обаче никак не помага на България, защото сме посочени за изкупителна жертва“. Така обясни в студиото на БНТ острите критики към премиера социалният антрополог Харалан Александров.

Денков е премиер, но силната фигура в ПП е Асен Василев.

„Бойко Борисов беше доволен от последната версия на бюджета. Той в момента играе умиротворител в момента, защото той е човекът с истинската политическа тежест. ПП са пакостливи и правят глупости, а  старите политици ги наставляват и те се наместват някакси. Надеждата ми е в Борисов, който го играе добрият полицай, а Пеевски ги бие и им се кара“, обясни социалният антрополог.

„Най-лошото е да си изберем слабак, когото постоянно да бием. Нужно е да има споразумение, да си сложат някаква външна структура. Като не могат да се удържат, е нормално да се сложи някаква регулация“, смята Харалан Александров.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени