Connect with us

Fake Harvard

Руди Гела смъкна гащите на Киро и Асен: Аз съм господар на спортния им министър, аз го избрах

Published

on

Професионалният партиен изменник Радостин Василев още се изживява като спортен министър, издадоха го погнусени хора от бившето му обкръжение.

Оказва се, че срещу обещание да не вади повече компромати за Кирил Петков и Асен Василев, двамата харвардски аферисти са клекнали да сложат спортен министър, посочен им от плевенския „мутряга“.

Така в спортното ведомство е цъфнал Димитър Илиев. Шофьорът на спортна кола минаваше за човек на Кирил Петков и дори додрапа до апетитен пост. После обаче се отказа от него, след крамола с Ицо Хазарта и Лена Бориславова.

Заради това начело на спортното ведомство Асен Василев гласял Петър Стойчев. Кумецът на Тодор Батков минавал за компромисна фигура и за ГЕРБ, които били склонни Стойчев да оглави министерството. Още повече, че той веднъж беше на този пост, макар и в служебно правителство.

Радостин Василев обаче имал притеснения, че такъв човек ще продължи разследванията срещу него в Спортната палата. Както е известно Весела Лечева вече даде на службите няколко съмнения за измами от страна на Руди Гела. Заради това намазаният политик държал на всяка цена начело на ведомството да е негов човек, който да му пази гърба.

И затова предложил ултимативно Димитър Илиев. Спортният шофьор е задължен на Руди Гела, задето в неговото министерстване пучът на баща му срещу автофедерацията успя и той я оглави със съдействието на Василев.

Неслучайно в събота Бойко Борисов разкри, че Илиев му казал, че ГЕРБ може да получи най-много едно място на съветник в спортното министерство, защото така му е наредено! Но не от Кирил Петков или Асен Василев…

Всичко изброено до тук карало Руди Гела да се чувства като спортен министър в сянка и дори да се тупа в гърдите за това, седне ли на маса с палавата си мъжка компания…

Най-четени