Connect with us

Нюзрум

Премиерът Денков се мазни на управляващите: Това е благодарение на вас, а Радев прави излишен жест

Published

on

Имаме голяма промяна в ситуацията с Шенген през последните месеци и това е именно благодарение на правителството. Има и положителен доклад. Това заяви пред медии премиерът Николай Денков на откриване на високотехнологична сграда в София.

Премиерът обяви, че очаква от министър Калин Стоянов задълбочено разследване относно обвиненията за полицейско насилие на протеста срещу БФС. Моето отношение към този министър зависи от това как ще приключи този процес, поясни още Денков.

Министър-председателят коментира и случая със задържания български гражданин в Сърбия. „Има определени обвинения към него, разбира се Външно министерство ще се заинтересува от случая, но официална допълнителна информация няма. Ще следим случая“, заяви премиерът.

„Не искам да влизам в полемика. Институциите трябва да се научим да работим заедно, защото хората очакват резултати от нас. В случая това е абсолютно излишен жест, тъй като е ясно, че Народното събрание ще отхвърли това вето, тъй че въпросите защо го прави по-скоро към него ги отправяйте“, така Денков коментира ветото на президента Румен Радев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени