Connect with us

Fake Harvard

Тоя дядо Еконтий! Вкара в русенската листа на ПП татуирана мома от „Еконт“

Published

on

Бившият транспортен министър Николай Събев лансира нова сексбомба в листите на „Продължаваме промяната“. Красавицата с абаносови коси Венцислава Николова кацна в списъка на Кирил Петков и Асен Василев при Събев в Русе. А Lupa.bg уточнява, че младата надежда е изтеглена директно от частната му куриерска фирма, където досега е изпълнявала подбора на кадри за офисите в цялата страна.

От публикация на Николова вчера в социалните мрежи става ясно, че решението си красавицата е взела в последния момент.

„Този пост е колкото изненада за вас, толкова и за мен. Винаги съм била активен гражданин и съм използвала правото си да гласувам, да мрънкам, да съм доволна, да не съм доволна и да правя смислени инициативи за града ни. Смело бих казала, че идеята да бъда кандидат за представител на народа в Народното събрание не ми е минавала много категорично през ума“, пише русенката. 

А причината да прави опит за старт в политическата кариера било разочарованието от неработещата администрация и липсата на правосъдие. „Натрупах доста гняв – към старите лъжци с техните похвати. И е време да впрегна този гняв в сила, а не в моята слабост“, добавя с немалка доза емоции кадърът на дядо Еконтий. 

„Като майка на две деца – едното в предучилищна, а другото в училищна възраст, и като човек, който се занимава с млади хора – с тяхното обучение, с тяхното личностно и професионално развитие, видях много силна необходимост от категорична намеса в българските политики“, казва още Николова. А атрактивната й снимка обиколи мрежите за по-малко от 24 часа, като нова звезда на „Промяната“, слагаща според коментари в малкия си джоб досегашни представителки на партията като Деница Симеонова, Калина Константинова и дори… Лена Бориславова. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени