Connect with us

Fake Harvard

Трус в ПП във Варна! Лорер и Василев изхвърлиха от избираемите места човека с парите на Киро

Published

on

Продължаваме Промяната отсвири във Варна собствения си областен лидер, бивш областен управител и представител на бизнес кръга „Хоризонт“ Благомир Коцев.

В скромната листа на ПП за парламентарните избори в морската столица Коцев е нареден на „почетното“ неизбираемо пето място. Киро и Асен явно са осъзнали негативите от скандалите, в които се забърка Благомир – от липсата на допуск до класифицирана информация, въпреки който управляваше област Варна, до сагата с кораба „Царевна“, командван от родата на Коцев. Корабът бе зарязан с екипажа насред военните действия в Мариупол седмици наред.

Тогава по чудо нямаше убити. Благомир Коцев е събирателен образ на всички тарикати с кръчми и палати в Морската градина на Варна, които от години воюват с кмета и атакуват неговите заповеди за забрана на автомобилите в парка.

Коцев и родата му стопанисват комплекс „Хоризонт“, насред Морската градина, край който си създадоха платена частна синя зона! Това скандализира варненци, които се борят градината да бъде без коли. Объркан от скандалите, Коцев нае специален юридически екип и пиар, който бе доскоро на хранилка на Борислав Гуцанов от БСП.

Разплащането на услугите е ставало и със средства от държавната хазна. Заради огромните поражения по имиджа на ПП, нанесени от Благомир Коцев, интересът към листата на Промяната във Варна се оказа повече от мижав – едва 22 души. На първо място отново е Даниел Лорер, бивш министър на иновациите и растежа в правителството на Просто Киро.

Въпреки че управляваше 6 млрд лева – от Плана за възстановяване и устойчивост на ЕС, Лорер отсвири Варна и в града не постъпи нито лев! След него са безличните Калоян Икономов и д-р Антон Тонев, както и някоя си Снежана Апостолова. Фамилия Коцеви от бизнес кръга „Хоризонт“ са заели и седмото място. Там е нареден бившият зет на Благомир, Николай Стефанов, който до скоро бе женен за сестра му.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени