Connect with us

Timeline

Трус във Възраждане! Бившата на Костадинов с разкрития за него: Важни са му свирката и обслужването

Published

on

Не е важно какво правиш, а колко силно биеш тъпана!

След седмица замислени въпроси защо Костадинов липсва в сайта „Миротворец“, макар че има черен печат отпреди година за влизане в Украйна, днес грешката беше поправена, което стана повод за ново биене на тъпана какъв борец е. Ама някак си изглежда изкуствено чак пък толкова време тоз велик борец срещу евроатлантизма и Украйна да са го пропуснали. И то при положение, че много по-кротки от него са в сайта.

И сега отново да се върнем на тъпана. И на делата:

– протести на Възраждане срещу Зеленски в София – тц, йок, няма;

– протести на Възраждане срещу това, че Народното събрание отхвърли искането за референдума – тц, йок, няма;

– протести на Възраждане срещу това, че искат да променят Конституцията и да ни сменят националния празник – тц, йок, засега няма.

Дори на верни членове на партията започва да им прави впечатление, че цялата пара е в свирката и в обслужване на лидера. Ролята на жертва и борец той много добре си я научил още от времето, когато беше заместник на Каракачанов. В днешно време се нуждаем от храбреци, от хора, които да поведат народа. А не от такива, които внимателно си репетират патриотичните слова в гримьорната и заучават внимателно отговорите на предварително дадените въпроси. В днешно време се нуждаем от водачи, които да изведат народа срещу тази сган, която ни унищожава, а не от вождове, които треперят над всеки лайк във фейсбук и за които личният имидж е над националния интерес. На нас ни трябват герои, а не субсидирани диванни патриоти! 

Уморихме се да слушаме, как Възраждане ще ни спасяват /е, мен ще ме разстрелват в частност/, ще преосновават държавата, ще унищожат предателите, ще ги пратят в Белене, урановите мини, на остров сред реката, ще раздават възмездие и прочие. Като се тегли чертата и се приложи принципа на Окам, се оказва, че всъщност делата са повишаване на субсидията, прибирането на безотчетните и личният пиар на вожда. Който много внимава да не направи нещо сериозно, което да застраши господарите му. Защото дума дупка не прави, нали! Пошлият и долнопробен театър, който се разиграва за наивната публика, която искрено вярва, че някой й мисли доброто и ще я спасява, докато си брои субсидията, отвращава.

Ако бяха истинска опозиция, щяха да са напуснали този долнопробен цирк, наречен парламент. Ако бяха истински патриоти, щяха да се откажат от субсидията. И нямаше да предлагат да си увеличават заплатите и да се осигуряват при по-добри условия. Ако бяха истински българи, щяха да поведат народа, а не да правят партийни мероприятия.

Отвратена съм от този цирк. Не виня хората, не всекиму е дадено да вижда истината зад декорите и лъжите. Но предателите са много. Включително облечени с цървули, носия и носещи българското знаме за прикритие….

Елена Гунчева-Гривова, бивш депутат от Възраждане

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени