Connect with us

Нюзрум

Тошко Йорданов намигна, че ще подкрепят правителство на ГЕРБ: Стига повече Кирчовци

Published

on

Слави Трифонов никога не е абдикирал от ангажимента си на политик. Но като влезем в парламента ще се реши дали да е депутат. Ако можеше, щеше да води 31 листи, законът обаче позволява да е водач на две.

Това е политически подход – никой не ни подкрепи изборите да са мажоритарни, затова ще водим по 2 листи, каза Тошко Йорданов, зам.-председател на партия ИТН.

В ефир той обяви, че в следващия парламент представителите на партията му ще направят възможното да има работещо правителство.

В последния парламент, в който бяхме, имаше непримиримост между партиите, но имаше правителство. В последния парламент, в който ни нямаше – нямаше и правителство. Политиката е лицемерна гняс. А ние разобличаваме лошите и казваме истината – има много лицемерие в политиката, заяви Йорданов.

Според него от едната страна са тези, които лъжат, от другата – лицемерите.
Когато бяхме заедно в коалиция също имаше лицемерие, но някои станаха Кирчовци. Не може на 40 и кусур години мъж да се пита татко си за това или онова. Всеки си докарва уважението сам – така че да пита татко си.

Митева и Каримански са добри професионалисти, аз ги доведох в политиката. Но едните са отборни играчи и са с тази група и в добро, и в лошо. Има и друга група – те не са отборни играчи, коментира зам.-лидерът на ИТН.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени