Connect with us

Гербери

Бойко Борисов с извънредна изява, погреба Киро и Асен: В петък се заличиха с един замах!

Published

on

Илюзия е, че „Промяната“ са проевропейска партия. В това е категоричен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Партията днес дава пресконференция в централата си в София.

Антикорупционна коалиция – ГЕРБ,БСП, ДПС, ДБ, БВ – приети в правна комисия и двата закона на ПП и на Министерския съвет. Огромна антикорупционна коалиция. Тук буди недоумение – ПП не участват в правна комисия по техния закон, а в комисията за МВР г-н Петков предлага да не се разглежда изобщо. Сиреч – основната им опорка в предизборната кампания я заличиха с един замах, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Военната помощ за Украйна – украинското знаме седи от първия ден в централата на ГЕРБ. Огромно мнозинство, огромна коалиция – 175 „за“. Тук също буди недоумение, че само 44 депутата от ПП са го подкрепили. „Против“ коалицията „Възраждане“-БСП, продължи Борисов.

За Ф-16 отново внесохме ние и отново буди недоумение. При евроатлантическите ни партньори това е тема. От ПП 33-ма от 53-ма подкрепят. „Против“ – Асен Василев, този, който заплашваше всички с „Магнитски“. Много са ми интересни десните, демократичните, които живееха с илюзията, че това е проамериканска или проевропейска партия. Резултатите от гласуването будят страховито недоумение в много техни поддръжници. И отново коалицията начело с ПП и Асен Василев, „Възраждане“ и БСП от другата страна на нас. Това са фактите, посочи той.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени