Connect with us

Бай Ганьо

Бесни социалисти: Наш водач си прави пир по време на чума! Гуцанов пък води БСП на Слънчака

Published

on

Остра нота срещу водача на БСП във Велико Търново Явор Божанков готвят социалисти от цялата страна с искане да бъде незабавно отстранен от първото място в листата заради скандални по думите им снимки.

Става въпрос за пост на бившия депутат от левицата във фейсбук от неделя, когато той демонстрира охолство с едно от двете си дечица, като се радва на огромна порция месо в ресторант някъде в провинцията, на фона на бедственото положение в Карловско. „Пир по време на чума“ – така определят вбесените социалисти поведението на водача им в старата столица.

И обсъждат, че не може докато младежи от Комсомола да стягат редиците с лопати и чували в помощ на заринатите от кал в селата Богдан и Каравелово, един от първенците в листите на партията да се хвали със солидни трапези в същия момент. 

Междувременно до редакцията на „упа“ пък пристигна и сигнал за това, че по време на наводненията други висши бесепари се отправили с рейс, брандиран с цветовете и логото на БСП, на тържество в района на Слънчев бряг.

По наша информация това се е случило след откриването на кампанията в Бургас. Автобусът с варненска регистрация, явно платен от шефа на предизборния щаб на партията Борислав Гуцанов, е бил засечен незнайно защо при кръговото кръстовище за вход в Поморие късно вечерта в събота. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени