Connect with us

Нюзрум

„Уикенд“ скандално с огромна снимка: Коцето от „Възраждане“ крие, че е ром! Москва го разлюби

Published

on

Вестник „Уикенд“ излезе със шокираща корица, в която пише, цитираме дословно: „Копейкин крие, че е циганин“ (сменихме думата в заглавието с политкоректната ром). Изданието посвещава една страница на раздорите в партия „Възраждане“ и прави анализ, че Москва е разлюбила партията.

Шефът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин, е изпаднал в немилост пред ръководените от Москва русофилски структури в България, съобщава „Уикенд“. Освен достъпа до нелегалните кремълски парични потоци, неподчинението на Копейкин може да осветли нелицеприятни факти от миналото му. Включително и „голямата бомба“, че във вените му тече циганска кръв, заканват се родните фенове на Владимир Путин, пише вестника.

"Уикенд": Коцето от "Възраждане" крие, че е ром

Разривът между „Възраждане“ и русофилите е настъпил преди няколко седмици. Причината не е идеологическа, а тривиалният спор „кой да води бащината дружина“. Хора, познаващи варненския лидер на „Възраждане“ го описват като човек, който не търпи хора можещи, дори и бегло да го засенчат.

„Уикенд“

Най-четени