Connect with us

Fake Harvard

Нашмъркан ли е Кирил Петков: Аз докарах „Гугъл“ в България! Казах им да дойдат да си играем в пясъчника

Published

on

Кирил Петков съвсем е изплискал легена! Премиерът се зае да весели гостите на сборието, организирано днес от личния му спонсор – Иво Прокопиев.

„Опитваме да използваме кризата като възможност. Например – „Гугъл” дойде в България и как убеждаваш „Гугъл да дойде в България. Защото аз го докарах! Защо точно на Източния фланг по време на война? Ако трябва да си сложиш някъде сървърите не знам дали трябва да е тука. Ние ги убедихме в няколко неща. Първо те имат една дивизия, която е срещу „cyber attacks” и хибридните атаки. Казахме им – ако искате да сте добри, трябва сте където проблемите са най-остри, защото така се решават най-тежките проблеми. Казахме им – „Елате да си играете тука в пясъчника на България, тъй като в момента ни борбардират с всякакви хибридни атаки и да създавате технологично знание на база на това. Те доста харесаха идеята”, обясни премиерът

Явно Кирил Петков е обсебен от „Гугъл“. Припожмняме, че наскоро той заенсе списък с „бандити“ на Иван Гешев, който секретарката му Лена Бориславова съставила чрез търсачката на „Гугъл“.

„Казахме на „Гугъл” ние ще имаме най-голямата инсталация на батерии в ЕС заради плана и вие може да сте зелената компания вързана с този проект”, похвали се той. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени