Connect with us

Нюзрум

Григорова отвърна на Нинова: Води си каквито искаш разговори с Терзиев

Published

on

Ваня Григорова е категорична, че Корнелия Нинова и кметът на София Васил Терзиев могат да си водят каквито искат разговори.

„Аз съм общински съветник, който не е част от БСП и тези разговори нямат отношение към моята позиция в Общинския съвет. Поканата трябва да е към коалицията, която излъчи както кандидата за кмет, така и общинската листа“, каза още Григорова, като уточни, че изпратената от страна на Васил Терзиев покана за разговори и обсъждане на политики за София е само към лидера на левицата.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес Нинова призна за подобна покана, а писмо с призив за среща получи и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който обаче излезе с остра реакция, казвайки, че „когато в София се проля кръв и гореше получавам имейл за среща от кмета“.

По повод заседанието на Административния съд по жалбата на Григорова за кметския пост в София тя каза, че всички искания, включително и за броене на бюлетините, са посочени и очакванията ѝ са съда да разгледа документите, доказателствата, и да вземе решение съобразно законността и справедливостта.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени