Connect with us

Timeline

Новоизбран общинар разкри чудовищен скандал: „Спаси София“ ще играят срещу Терзиев на балотажа!?

Published

on

Още няколко участия на Борис Бонев тия дни по медиите и Терзиев със сигурност няма да е кмет. Хубостникът от лилавото НПО на спасителите рекъл “ на национално ниво „сглобката“ с ГЕРБ е необходимо зло, но в София 4 години е период, който позволява много повече да се работи конкретни решения, отколкото да се търси мнозинство“.

Този политически наивник спокойно може да срине Терзиев. От „никога с ГЕРБ“ вече е „на национално ниво „сглобката“ с ГЕРБ е необходимо зло“. В същото време продължава да задълбочава изолацията на ППДБ, с които вече никой не иска да си говори – дори ГЕРБ.

Доста лицемерно е да твърдиш, че на национално ниво може, ама на местно не може. Каква точно е разликата, освен че си продадохте (ППДБ и Спаси София) избирателите за министерски постове с гласовете на ГЕРБ и ДПС?

Преди балотажа е ясно, че Ваня Григорова може да разчита на официалната подкрепа на ИТН и на гласовете на Възраждане. Терзиев на чии гласове и на чия периферия разчита в момента? Единствено част от гласовете на ГЕРБ биха могли да идат при него и то на принципа “ да не дойдат червените“. Обаче Бонев продължава да соли ГЕРБ, което вероятно ще откаже и тая част.

Е, не прецаква ли Бонев Терзиев. А може би това му е целта на спасителя?
Все повече имам усещането, че Терзиев беше саботиран през цялата кампания от Борис Бонев и спасителите. Така че не се чудете, ако го гътнат на балотажа.

От профила във фейсбук на новоизбрания общински съветник Карлос Контрера

Най-четени