Connect with us

Гербери

Антон Хекимян взриви ефира с култов лаф за ППДБСС и BG-ALERT

Published

on

„Няма как да закрием Общинския съвет. Това е несериозно. Градът трябва да функционира, работата му съвсем скоро ще блокира.

На това продължаващо първо заседание виждаме, че най-голямата група и спечелилите изборите „Продължаваме промяната – Демократична България“ и „Спаси София“ не могат да поемат отговорност и не мога да излъчат мнозинство.

Дойдоха неподготвени още от първия работен ден. Защото преговорите трябваше да започнат преди първото заседание“, това заяви Антон Хекимян, общински съветник от ГЕРБ – СДС в ефирна на Нова телевизия.

Припомняме, че вчера СОС не успя да избере свой председател за трета поредна седмица. 

„ПП-ДБ (Спаси София) решиха да направят неуспешен стрес тест. Решиха да се направят на оригинални, нещо като BG-ALERT. Не предложиха Борис Бонев, за да видим, че без него пак не ставало. Кое не става?“, попита Хекимян.

Според Бойко Димитров от ПП-ДБ (Спаси София) след първото заседание са изпратили покани за разговори, за да започне работата на Столичния общински съвет.

„Ние сме готови да поемем своята отговорност като най-голяма група. Но разчитаме на отговорност и от всички други избрани политически партии“, уточни той.

Еньо Савов от „БСП за България“ също настоя да има работещ Общински съвет.

„Гледаме някакво ухажване – „вие издигнете” и „не, вие издигнете”. През това време БСП издига кандидат и ние призоваваме колегите да го подкрепят. Ние имаме покана от ПП-ДБ (Спаси София) и се явяваме на разговорите“, каза общинският съветник.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени