Connect with us

Timeline

МРЕЖАТА ГЪРМИ: „Промяната“ започна чистката

Published

on

„Промяната“ започна чистката и в МВР. Вътрешният министър прочиства 15 от областните дирекции, сигурен знак, че за местните избори целта е да се поставят верни на властта хора.

Тази позиция изрази Карлос Контрера – общински съветник от ВМРО в Столичния общински съвет, с коментар във фейсбук.

Това е политическа метла – ни повече, ни по-малко. Поставят се удобни хора и партийни послушковци, които да обслугват „Промяната“, категоричен е Контрира и пита: „А кой ще бори престъпността в това време?“. Докато не се спре с тези политически лупинги и въртележки, не чакайте адекватен сектор „Сигурност“, посочва още Контрера.

Тихомълком „Промяната“ влезе и в ДАНС с политическо назначение на зам.-председател – Петър Петров, бивш депутат от партията на Кирил Канадски. Партизацията и на ДАНС е в ход, Вие чакайте защита на националната сигурност. Сега ще започнат и политическите поръчки в МВР и ДАНС срещу неудобни политически противници, предупреждава общинският съветник от ВМРО.

Съпредседателят на ВМРО Искрен Веселинов пък напомня за „онзи запис“ от заседанието на ПП, в който обясняваха, че ще овладеят службите и ще печелят избори през МВР. Явно планът се изпълнява прецизно, смята Веселинов.

Най-четени