Connect with us

Спор(Т)но

2 ялови мача притесниха Саша Илич за ЦСКА, помоли собствениците: Не го правете!

Published

on

Старши треньорът Саша Илич е твърдо против ЦСКА да продава Дюкенс Назон, пише „Мач Телеграф“. Хаитянинът се спряга за трансфер още от края на миналия сезон, а към него има интерес от доста посоки. С привличането на Майкъл Естрада, който играе именно на поста на Назон и има солидна физическа прилика с хаитянина, изглеждаше още по-сигурно, че Дюкенс ще бъде продаден.

Саша Илич обаче не е особено доволен от формата на Естрада, който не се представи добре нито в контролите, нито в първия мач с Хебър, в който влезе в игра след почивката. Еквадорският таран дори изпадна от групата на „червените“ за домакинството на Крумовград, спечелено с 1:0.

В мача с новака ясно се видя, че Назон липсва изключително много, защото нямаше кой да завърши добре атаките на тима. Хаитянинът заби 20 гола в 40 мача с червената фланелка във всички турнири и до голяма степен беше най-решаващата фигура в офанзивен план през миналия сезон.

Сега Саша Илич иска Назон да остане в тима поне до края на годината, за да може през това време заместникът му да влезе в час. Той е говорил по темата с хаитянския национал, който няма нищо против да остане на „Армията“, въпреки че доскоро настояваше да бъде продаден във Франция. Оттам интерес към него имаше от отбор от Лига 2, но очевидно сделката е пропаднала.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени