Connect with us

Спор(Т)но

Сираков обясни на Краев защо го иска Лудогорец! Капитанът на Левски онемя, остава на „Герена“

Published

on

Левски на 90 процента ще задържи с нов договор халфа Андриан Краев. Контрактът на национала, който прави страхотен сезон, изтича в края на сезона. Двете страни имаха търкания по време на преговорите, след като стана ясно, че Лудогорец има интерес към Краев. „

„Сините” са успели да убедят Анди да преподпише с 4 коза.

Първо са му предложили двойно по-висока заплата.

Второ – капитанската лента, която винаги да стои на ръката му.

Трето – споразумение за продажба в чужбина, ако клубът получи оферта от фиксирана сума, която не е висока, а самият футболист каже „да” за трансфер. Тук говорим за джентълменско споразумение, а не такова, вписано в договор.

Четвърто – „сините” са прибегнали до казуса „Тодор Неделев”. По-конкретно от „Герена” са обяснили на Краев, че ако отиде в Лудогорец, съдбата му ще бъде същата като тази на бившата звезда Ботев Пловдив.

Припомняме, че халфът, който играеше страхотно в Коматево, отиде в Разград в началото на годината, а оттогава почти не играе. Пропадането му костваше и мястото в националния отбор на България.

Босът на Левски Наско Сираков обяснил на Краев, че в Разград не го искат заради качествата му, а защото имат нужда от българи, за да изпълнят изискванията за картотекиране и ако отиде там, ще бъде твърда резерва, а ще играят чужденци. На „Герена” се говори, че последният коз на „сините” е бил най-убедителен за очаквания нов договор на Краев.

Вероятно много скоро Левски ще обяви официално подновяването на договора на Анди Краев. Същото важи и за този на Кристиан Димитров, който също е в напреднали преговори, а те са положителни.

Най-четени