Connect with us

Timeline

Бившата жена до Копейкин проговори за пребития общинар: Който не е съгласен с него така става

Published

on

Кафяв терор цари във Възраждане. Който не е съгласен с Костадинов, отнася цялата омраза и агресия на партията. Там, където се разпределят толкова много пари на хора, излезли от дъното на обществото, няма милост. Да не искате пак в Максуда да се върнат някои? За по 160 000 доход на месец не само се заплашва, но и се пребива.

Това написа на своята фейсбук страница адвокат Елена Гунчева, която в предишния парламент беше част от „Възраждане“, а след това напусна партията със скандал. Повод за коментара й стана новината, че бившият общински съветник от СОС Иван Алексиев беше пребит. Гунчева няма и съмнение, че побоят е отмъщение от страна на „Възраждане“.

Ето какво гласи целият й пост:

КАКВО СЕ СЛУЧВА С ВРАГОВЕТЕ НА КОСТАДИНОВ?

Вчера по обяд е бил пребит от мъже с качулки отцепелият се от Възраждане общински съветник от СОС Иван Алексиев. Той, заедно с доста хора от столичната организация, напусна партията. Поредният разочарован. Както е стара партийна традиция, не само беше обиждан и клеветен, но и заплашван. Нищо ново, поне за мен.

Миналата година получих също заплахи – не само за себе си, но и за съпруга си и детето си. Наложи се дълго време да вземам мерки за безопасността си и за тази на семейството си.

В личен разговор с човек, близък до ръководството на Възраждане, бях посъветвана да си затварям устата, защото враговете на партията не живеели дълго. Почти публична тайна е, че КК има списък с враговете си и дори съм чувала да е споделял, че аз съм на първо място в списъка „до стената“.

Заплахите със смърт, Белене, концлагери и разстрели, постоянно се използват от ръководството и членове на партията,

без прокуратурата и службите да си мръднат и пръста. За заплахите срещу сина ми и съпруга ми по ел. поща уведомих ГДБОП, Киберсигурност. Колкото от оня свят съм получила писмо, толкова и от тази служба. Много хора, получавали заплахи при напускането си на партията, не смеят дори да се обадят от страх за себе си и семействата си. Кафяв терор цари във Възраждане. Който не е съгласен с Костадинов, отнася цялата омраза и агресия на партията. Там, където се разпределят толкова много пари на хора, излезли от дъното на обществото, няма милост. Да не искате пак в Максуда да се върнат някои? За по 160 000 доход на месец не само се заплашва, но и се пребива.

Господин Алексиев е бил заплашван, за да напусне мястото в СОС.

Защото там вече започват много скъпи договорки, а КК иска да има повече карти в тестето. За личният му отмъстителен и злобен характер няма да говоря, но всеки, който го познава лично, ще разбере какво искам да кажа.

Само преди три дена в коментар на един сайт човек от партията от Плевен ми препоръча да си сложа въжето, иначе той щял да дойде да ми помогне и ми напомни, че съм „предвидена за заличаване от избирателните списъци“, а процесът нямало да ми хареса.

Отворете който и да е профил на ръководството на партията и напишете на търсачката думите „Смърт“, „Разстрел“, „Белене“, „Урановите мини“, „Възмездие“. Вижте коментарите на феновете на партията.

Възраждане започва да се срива, както се вижда от резултатите от последните избори, което явно довежда ръководството до истерия и агресия. Надявах се, че само си говорят и не им стиска да предприемат нещо. Но може би съм се лъгала.

Този път се надявам полицията и прокуратурата да си свършат работата. Защото утре някой от списъка може да го намерят и мъртъв!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени