Connect with us

Нюзрум

Нинова не е на себе си: Не сме проруска партия! Те доближават България към войната

Published

on

БСП внася проекторешение, с което се предлага Народното събрание „да се занимава и одобрява всяко решение на Министерския съвет за военна, техническа, финансова и друга помощ за Украйна“. Това обясни председателят на партията Корнелия Нинова на брифинг в парламента.

Всеки ден се взимат решения, които приближават България към войната. ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС са новото управляващо мнозинство, подчерта Нинова.

Зад паравана „евроатлантизъм“ паралелната държава продължавала да се прегрупира, за да овладява реалната държава.

„Българските евроатлантици съсипват истинските европейски ценности, увеличават евроскептицизма в България и ни отдалечават от Европейския съюз“, отсече лидерката на БСП.

По повод изявлението на Йордан Цонев от ДПС по-рано днес, който причисли БСП към проруските партии, репортер на „Флагман“ попита това обижда ли соцформацията и дали те са проруска партия. Корнелия Нинова отговори така: „Не ни обижда, не сме проруска партия. Не сме нито руска, нито американска, ние сме Българска социалистическа партия, защитаваме единствено българския национален интерес. Току-що ви обясних защо го правят – като параван, като целофан, за да скрият зад това всичките зулуми, провали и овладяване на държавата от задкулисието, от паралелната държава и заради икономическия си интерес. Клише, което налагат в обществото, за да омаскарят опонентите си и да завоалират истинските си действия. Ние няма да се спрем да ги показваме и да ги говорим.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени