Connect with us

Timeline

Нинова взриви мрежата: Лодката на Христо Иванов акостира в прегръдката на ДПС

Published

on

„Съдебната реформа приключи, но подмяната продължава. Лодката на Христо Иванов акостира в прегръдката на ДПС. ПП, които бяха създадени за изчегъртване на Борисов, спасиха имунитета му”. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook. Преди това от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС поискаха ВСС да спре процедурата по избор на нов главен прокурор .

По думите ѝ: „Възраждане” се прегърнаха с ГЕРБ, за да прокарат отделянето на Следствието от прокуратурата и днес ГЕРБ гласува точно обратно. Прелъстени и изоставени”, написа лидерът на социалистите.

Нинова анализира и случващото се в парламента. „Борисов е спасен от разследване (засега). ПП и ДБ предадоха избирателите си и загубиха морал и достойнство. „Възраждане” оформиха новата тройна коалиция. И днес призовават да не се бърза с избора на нов главен прокурор. Наместиха се и статуквото вече ги устройва”, твърди председателят на БСП.

Според поста ѝ социалистите остават в опозиция. „Ние не предаваме хора. И ако не бързате с главен прокурор, побързайте с единственото смислено нещо в момента – бюджета”, призовава тя и припомня, че ще предложат алтернатива за България и за народа.

Най-четени