Connect with us

Нюзрум

Щом фалиралият Хаджигенов съска срещу тези…: Списъкът „Петков“ е част от тъпото шоу „Борисов“

Published

on

„Никакъв резултат няма да има след списъка „Петков“. Това е част от тъпото шоу „Борисов”. Какви списъци? Единият чете Google, принти на принтера, носи на Гешев – той ги носи в МВР. После се появява един друг шампион в клоунадата на Борисов – вади един контра списък, в който фигурира името на Иван Костов. Какво е това? Това е някаква пълна глупост“.

Това заяви в студиото на NOVA адвокатът и фалирал политик Николай Хаджигенов в отговор на въпрос каква ще е съдбата на списъците, предоставени от премиера Кирил Петков на прокуратурата.

„Въртим се в един зъл омагьосан кръг. Това с кафето и списъците го почнахме още през ранните 90 години… Богомил Бонев беше още вътрешен министър. Лошото е, че случващото се сега, ще бъде на гърба на правосъдието и на гражданите. Това е фиаско“, подчерта Хаджигенов.

„Ако Гешев е пазителят на корупцията и е врагът, какво прави в Министерски съвет. Това е грешка, всички тези списъци са грешка. От кога „независимия“ главен прокурор ходи на килимчето и докладва на премиера“, попита той.

„Гешев взима заплата за главен прокурор, но всъщност е пазителят на корупцията“, категоричен бе Хаджигенов.

Най-четени