Connect with us

Timeline

Александър Симов избухна в социалните мрежи! Заговори за скандалната реакция на ДеБъ и Емили Тротинетката

Published

on

От Фейсбук профила на Александър Симов

Знаете ли кое е най-дразнещото в жълтопаветния планктон. Тези при първа възможност бутат своите хора зад борда и повече пет пари не дават за тях…

Ето отварям официозът на политическото веганство у нас „Дневник“ и виждам заглавие: „Председателката на медийния регулатор тиражира спекулации от жълти сайтове“. И си викам – я да я видим тази Соня Момчилова с какво пак е прегрешила пред ходещите моралистични проповедници на нацията.

Какъв е казусът?

Момчилова била казала, че Емили Тротинетката била „Човек на годината“ на БХК.

Ама това не било вярно, кряска „Дневник“. Тротинетката само била номинирана.  Всеки можел да номинира. БХК са невинни. Те са ходещи ангели, които никога не грешат.

След това още по-голямо обвинение.

Момчилова имала наглостта да обяви Тротинетката за лице на ДБ. От Демократична България веднага оревали света, че това не е вярно. Снимките пред масичка на обединението можел да си направи всеки.

Добре де, мама му стара, очевидно е, че Емили Тротинетката е фен на ДБ. Може ли партията за която е гласувала така библейски да се отрича от нея и да я хвърля под влака? Нали такова, те са европейците, защитници на различните, фенове на толерантността. Какво се оказва –  в мига в който стана напечено изведнъж ДБ се отрекоха от своята най-известна фенка/фен.

Това нормално ли е?

Според мен скандално е не изявлението на Соня Момчилова, а реакцията на ДБ.

Те са готови да плюят на принципите си само и само да натрупат обществени точки и да си измият ръцете.

Ами извинявайте, ама в това няма никакъв морал. 

Ето как се губят гласоподаватели. :))))

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени