Connect with us

Timeline

Нанков: Първостепенна задача е съставянето на правителство. Ако ГЕРБ – СДС са първи, това ще стане

Published

on

Първостепенна задача след изборите е съставяне на редовно правителство. Уверявам ви, че ако ГЕРБ-СДС е първа политическа сила, това ще стане, написа във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ – СДС в Ловеч Николай Нанков. Той разказа в социалната мрежа за срещите си с хората от троянското село Врабево.

„Разбира се и тук най-обсъжданата тема бяха цените на храните. “Високи са, невъзможно високи за нас”, категорични са хората. Говорихме за липсата на инвестиции, за малките населени места, за заплатите и пенсиите. Тук вече знаят, че Номер2 носи сигурност, предвидимост, решения на кризите, което води до СтабилнаБългарияОтново. Пожелаха ни победа на 2 април и ни увериха в подкрепата си“, написа още Нанков във Фейсбук.

В по-ранна публикация той постна репортаж на БТВ, в който испанският евродепутат от български произход Ева – Мария Попчева разказва, че до преди две години България е била давана за пример. Но това се променило в момента, в който България заявила, че няма да е готова за еврозоната на 1 януари 2014 г.

Нанков коментира телевизионния материал така:

„Ето какво се случва, когато на избори се гласува единствено с деструктивната нагласа “да свалим Борисов“, пък после ще му мислим….
Преди България беше давана за пример в Европа, включително като една от трите страни, справили се най-добре с финансовата криза 2009 година. След идването на ПРОМЯНАТА, която се оказа ПОДМЯНАТА, нещата коренно са се променили в очите на европейците. Не си мислете, че НЯМА КАК да стане по-зле. О, има как. Вече гледаме дъното отдолу! Можем да променим това с Номер2 за СтабилнаБългарияОтново, за да бъдем и отново пример за Европа като страна с най-добра фискална политика.“

Най-четени