Connect with us

Парламент

Гради се коалиция за изборите, която ще обърка сметките: Стига циганизация! Стига джендъри

Published

on

„Нужна е категорична битка за защита на семейството и християнските ценности, реални политики за подпомагане на хората и бизнеса, нова Конституция и национално единство. Подаваме ръка на всеки политически субект от дясно-консервативния сектор, който припознава и е готов да отстоява нашите идеали“.

Това се казва в позиция на ВМРО до медиите.

Около няколко основни пункта в курса към изборите на 2 април се обединили членовете на Организационния съвет на ВМРО. Сред приоритетите за ново консервативно обединение са и справянето с демографската катастрофа, пълзящата циганизация, категоричната забрана за джендър политики в българските училища и детски градини, защита и развитие на ядрената енергетика, отстояване на националноотговорна позиция по отношение на РС Македония, нова Конституция и промяна на модела на управление към президентска република, запазване на българския лев до достигане на средния за ЕС стандарт на живот в България.

„Това са част от основните политики, които ВМРО е отстоявала назад във времето и ще продължава да отстоява. Членовете на Организационния съвет са категорични, че за излизане от патовата ситуация в държава на първо място е нужно обединението на патриотичните консервативни сили. Само това може да влее здрав разум в българския политически живот и даде надежда на българския народ за нормално съществуване в трудните времена, белязани от каскади от кризи. Именно поради тази причина на заседанието беше гласуван и мандат на Националния изпълнителен комитет да проведе нужните разговори с оглед предстоящите избори“, казват още от партията.

Най-четени