Connect with us

Timeline

ПП и ДеБъ предлагат за кмет на „Сердика“ чудовищно неук тип! Но пък „зелен“ и за „София прайд“…

Published

on

Всички са се вторачили в големия балотаж – за кмет на София. Изключително важни са и балотажите за кметове на райони. Всъщност, районните администрации изнасят над 50 на 100 от работата с граждани по най-различни казуси. И е много важно кой е районният кмет, познава ли проблемите, има ли решения, опит.

Видяхме какво се случи в Красно село 2019-2023. Тогава по същата схема, която се разиграва и сега, Демократична България набута кмет, който буквално се оказа вреден за района си и жителите му.

Същият сценарий се готви в момента и за моя район – „Сердика“. Кандидатът на ППДБ е абсолютен дилетант, човек без опит, без ясна политическа платформа, без програма за района. Както се оказа – този същият дори не знаеше, че квартал Малашевци е в Сердика, а не в Подуяне. Смятам за абсолютно безобразие и обида към избирателите да ни се пробутват подобни кукли на конци. Самият господин Даскалов (ППДБ), твърди че от 20 години живее в Банишора, а едва по време на кампанията откри, че най-старото трамвайно депо – на Клокотница, е в района…

Разгледах му и биографията. Поработвал по проекти за Отворено общество, член на партия на зелените, поддръжник на гей парада…

И сега какво – за да дойде т.нар. промяна и нов модел, ни сервират човек, който ще напълни общината с джендъри. Същият този ни обясняваше във Фондови жилища как щял да изчисти въздуха. Същият този е поддръжник на идеята целият булевард Мария Луиза да стане пешеходна зона, за да можем сутрин и вечер да висим в задръстванията по уличките.

Честно казано, ако това ще е промяната – мерси! На балотажа излизам и гласувам против ППДБ. Кирчовци, Кокорчовци, Христоивановци в Сердика не ни трябват!

Това е личната ми позиция.

Карлос Контрера, новоизбран общински съветник

Най-четени