Connect with us

Нюзрум

Христо Иванов мек като дамска превръзка: Моля ГЕРБ и ДПС да дойдат при нас

Published

on

Вторият мандат е реалната възможност България да получи управление с ясна програмна посока и задачи. Това заяви в Пловдив съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов малко преди „Продължаваме промяната“ да получат възможност за съставяне на правителство от президента Румен Радев. Иванов посочи, че заедно с ПП работят по документ, който да формулира посоката и задачите. Номинираният за премиер от „Промяната“ акад. Денков още през декември предложи създаването на програмна декларация.

„Сега е моментът да покажем, че сме готови, че сме отговорни. Страната има нужда от управление. Моля ГЕРБ и ДПС да се включат в консултациите“, настоя Христо Иванов. Той посочи, че днес има пореден кръг от консултациите за изработване на Декларация за национални приоритети. Според него отсъствието на тези партии от консултациите показва, че нямат никакво намерение да участват в усилие за създаване на правителство. 

Съпредседателят на „Демократична България“ бе категоричен, че третият мандат е свързан с прекалено много неизвестности, а вторият е сигурен.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени