Connect with us

Парламент

Пернишката ПП ще работи Бойко Рашков да НЕ ВЛЕЗЕ в парламента! Бяс срещу пияния милиционер

Published

on

Доскорошният МВР шеф Бойко Рашков е приет „на нож“ от пернишката структура на „Продължаваме промяната“, твърди Lupa.bg. Рашков беше определен за водач на листата на „ПП“ в Перник, но откакто е стартирала предизборната кампания, той не се е появил дори и за минута в миньорския град.

Активисти на „Продължаваме промяната“ в Перник вече открито недоволстват срещу Рашков и се заканват да осуетят влизането му в парламента за сметка на третия в листата – доскорошния областен управител на Перник Кирил Стоев. Очаква се той да събере целия преференциален вот на партията в Перник и региона.

Срещу Бойко Рашков е и втората в листата на „Продължаваме промяната“ в Перник Юлия Иванова, която е крайно недоволна от решението на Кирил Петков и Асен Василев да го номинират за водач. Юлия Иванова е известна в родния си град Перник като съвестен, принципен и работоспособен политик. Тя влезе в предишното Народно събрание на мястото на избрания за парламентарен шеф Никола Минчев и се прочу като най-дейния народен представител от „Продължаваме промяната“. Юлия Иванова не пропусна нито едно гласуване в парламента и няма дори едно отсъствие от пленарната зала.

Втората в листата на „ПП“ в Перник Юлия Иванова не може да убеди Бойко Рашков да се появи дори и за минута в Перник

Сега обаче завършилата Сорбоната в Париж дама изпитва неимоверни трудности в екипната работа с Бойко Рашков. Няколкото нейни опита да докара „на терен“ досорошния МВР шеф са се провалили с гръм и трясък. Рашков пропуснал снимките за старта на предизборната кампания и дори не поискал да се запознае с останалите кандидати от листата на „ПП“ в Перник.

„Юлия Иванова е много разочарована, че от София й спуснаха Бойко Рашков за водач, но въпреки това продължава да убеждава местната структура, че решението на Кирил и Асен е правилно. В редиците на партията в Перник обаче има огромна съпротива срещу Рашков – всички ще гласуват с преференции за третия в листата Кирил Стоев, както и за Юлия Иванова. Целта е Бойко Рашков да остане трети при подреждането и да не влезе в парламента“, разкрива пернишки функционер на „ПП“.

Според думите на местните, Бойко Рашков не възнамерявал изобщо да агитира в Перник, разчитайки основно на шефовете на местната полиция и пернишки олигарси. Докато беше  вътрешен министър, Рашков подмени целия ръководен състав на полицията в Перник и постави начело свои хора.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени