Connect with us

Нюзрум

Весела Лечева разкри завера: Корнелия Нинова и генерал Атанасов се взеха! Резултатът е плюене по Радев

Published

on

Твърде остър коментар за реакциите на Корнелия Нинова и Атанас Атанасов срещу политическите коментари на прецзидента Румен Радев направи във фейсбук профила си Весела Лечева, член на НС на БСП.

Ето какво написа тя:

Абсолютна наглост е хора, които не подкрепиха президента Румен Радев за втори мандат, днес да търсят сметка на държавния глава какви позиции заема и защо той не ги подкрепя. Критиките на председателката на БСП Корнелия Нинова и на придворните й депутати имат за цел да намесят президента в калните борби, които се водят вътре в управляващата коалиция и в парламента.

Борбата с предишния модел на управление и със задкулисието Радев я води от години – видимо и искрено, а не лицемерно. Затова и народът му гласува доверие за втори път. Днес хората, чието политическо бъдеще все повече се смрачава, са го обявили за враг.

Ръководството на БСП и останалите управляващи първи се отдалечиха от държавния глава и неговите позиции и това е част от спадащия им рейтинг. Няма изненада в нападките на председателя на ДСБ Атанас Атанасов и председателката на БСП Корнелия Нинова към президента. Даже този синхрон закъсня.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени