Connect with us

Спор(Т)но

ДПС слага ръка на ЦСКА, Румен Вълка се облизва за „Армията“!

Published

on

Бизнес-кръгове до ДПС искат да сложат ръка на ЦСКА, научи Demokrat.bg. Особено, след като стана ясно, че в скоро време се очакват решенията за реконструкция на стадион „Българска армия“.

Новината вече е разтресла армейските фенове, показа наша проверка в червените форуми и страници. Това е и основната версия за ескалирането на напрежението в Борисовата градина. Тартори на Сектор Г са силно мотивирани да помогнат за дистанцирането на Гриша Ганчев от ЦСКА.

Случайно или не, но неговият партньор в клуба – приближеният до ДПС Юлиян Инджов от няколко месеца вече не дава пари за клуба.

За наследник на Ганев е спряган Румен Гайтански, ортак на Ахмед Доган в няколко фирми. Вълка вече понатрупа футболен опит в Кърджали, където по заръка на ДПС се зае с издръжката на Арда. Благодарение на неговото финансиране отборът дори се утвърди като водещ у нас.

Припомняме, че за наследник на Гриша Ганчев в ЦСКА отдавна е спряган и Валтер Папазки. Хазартният бос налива пари в клуба чрез една от своите фирми вече доста време.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени