Connect with us

Нюзрум

Тошко с шокиращ коментар: Снощи на улицата се случи нещо прекрасно

Published

on

Ясно беше какво ще стане при положение, че Българският футболен съюз, с това ръководство, което отдавна трябваше да си замине, провокира всички. Това коментира председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов.

Той заяви, че Калин Стоянов е министър на „Промяната“ и попита за какво е трябвало да се затваря стадиона. Според Йорданов е било по-добре феновете да са вътре, отколкото  тази ужасна ситуация, която се получи. 

ИТН отново настояха за оставка на кабинета, предава „Трибюн“.

Снощи на улицата се случи нещо прекрасно, тъй като това гражданско общество се вдигна срещу тази неправда, която 18 години продължава да краде мечтите на всички, които обичаме спорт, гледаме футбол, коментира колегата му Станислав Балабанов. За да се вдигнат хора, които са с различни футболни пристрастия, различни цветове и да се обединят срещу тази неправда, трябва да ги поздравим. И ако една десета от това, което се случи снощи в центъра на София, се случи в триъгълника на властта, много бързо всички ще спрем да гледаме тази политическа агония в момента, добави Балабанов.

Най-четени