Connect with us

Парламент

Нинова пред нервен срив: Що за виц?! Аз ще нося отговорност! ГЕРБ да натиснат копчето

Published

on

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че звучи като виц, че с едно изказване е успяла да възпре постъпването на напиращите младежи в армията ни.

„Нося отговорност за това Тагарев да не е министър на отбраната на България в правителството на Кирил Петков. ГЕРБ днес трябва да натиснат копчето за падане на този кабинет“, обясни още тя, цитирана от „Лупа“.

Костадин Костадинов от „Възраждане“ заяви, че не е новина, че Тагарев лъже.

„Дават се 12 лева на ден на курсантите, за да си купуват кифли. И на фона на това, вие твърдите, че няма окомплектованост в армията. С Вас трябва да се занимава ДАНС. В армията ви наричат Тагаренко. Мястото ви не е на тази скамейка, мястото ви е в затвора, Тагаренко“, каза Костадинов.

Гроздан Караджов от СДС заяви, че сглобката е като съпруга пред развод – всеки ден истерии.

„Какво тук значи някаква си корупция, това за премиера Денков не значи нищо“, каза още той и добави, че парите от Лукойл отиват директно в сметките в Кремъл и в сметките на българските колоборатори. „Националната сигурност зависи от един балансиран бюджет, който ние също нямаме.

Бюджетът ни е нестандартна еротична фантазия на Асен Василев. Хайде да бъдем честни и отковени – страната ни няма как да е надежно защитена, когато се пази от чужди самолети. Нямаме качествени кадри, които да не са завършили съветски университете. Няма какво да се чудим, че вратите ни са безнадежно затворени за Шенген с този мигрантски поток. Австрия и Германия на сълзи не вярват“, каза той.

Най-четени