Connect with us

Парламент

Костадин унижи Киро за пореден път: Нямаш думата! Това, че си е летял е доказателство за увреждането на мозъка

Published

on

Дебатите за вота на недоверие стигнаха комична точка. Депутатите решиха да си мерят силите кой е бил в казарма и кой колко е допринесъл за българската армия, предава „Трибюн“.

От трибуната на Народното събрание лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов припомни, че като канадски гражданин Кирил Петков не е ходил в казарма и едва ли е компетентен по въпроса, най-малко да говори за бойни самолети.

Не закъсня и отговора на Петков: „Докато вие сте стояли в казарма аз съм летял на 8 хиляди километра без кислород, за да спасявам български гражданин“, заяви съпредседателят на ПП.

„В казармата не се стои, това е служба, но отдавам това на факта, че сте летели на 8 хиляди километра без кислород, защото недостига му води до тежки мозъчни увреди“, заяви на свой ред Костадин Костадинов.

Припомняме, че през 2021 година Кирил Петков се опита да си припише спасяването на загиналия наш алпинист Боян Петров. Вдовицата на Петров обаче след дълго мълчание не издържа и избухна във Фейсбук и обвини Кирил Петков в лъжа.

„Не ми е приятно, че така мащабно се лъже в последно време за това което се случи в Тибет 2018. Разбирам жаждата за внимание, но тя не оправдава нито една лъжа! Една лъжа повторена много пъти не прави истина! И всеки който разпространява и толерира лъжи е също лъжец. Ето тук и леко поднесена истина. Амин!“, написа тогава Радослава Ненова. 

Най-четени