Connect with us

Timeline

София я чакат много тежки дни с тази бездарна, самозабравила се шайка

Published

on

Тумор се реже до здраво!

С тези думи, публикувани в страницата му във Фейсбук, общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера обобщи поредното провалено заседание на Столичния общински съвет. Това е трето поред без избран председател.

„Предложих между 11-17 декември да се проведат консултации при кметът на София Васил Терзиев, като дори да събере представители на политически партии на своеобразни политически консултации. Затова предложих дата за заседание 21  декември. Отново не бях чут. Евентуално ще се събира заседание на 18 декември“, пише Контрера.

Той определя като политическа криза, създалата се ситуация и се възмущава на начина, по който се взимат решения в Общината след изборите през октомври:

„Така ще се „управлява“ Столична община – на инат. Разбира се, виждаме какви са резултатите – кал, мръсотия, хаос и анархия по улиците. Стигнали сме до там, че дори вече не се дава думата за изказвания в СОС. Председателстващият от ДБ – Грети Стефанова, не просто не спазва правилника, нарушава го системно, но и си решава сама на кого да даде думата и на кого не. Болшевики се настаниха на „Московска“ 33. Розово-лилави болшевики. При това крайно неграмотни и нагли. София я чакат много тежки дни“, заключва общинският съветник от ВМРО.

Ето и пълния текст на позицията:

Политическата криза в Столичен общински съвет и Столична община е факт. Днес дори не се стигна до процедура по избор на председател на СОС. Толкова са нефелни ПП-ДБ-Спаси София. До там им стигна немощта, че чак предложиха въобще да не влезем в процедура.

Предложих между 11-17 декември да се проведат консултации при кмета на София Васил Терзиев, като дори да събере представители на политически партии на своеобразни политически консултации. Затова предложих дата за заседание 21  декември. Отново не бях чут. Евентуално ще се събира заседание на 18 декември…

Така ще се „управлява“ Столична община – на инат. Разбира се, виждаме какви са резултатите – кал, мръсотия, хаос и анархия по улиците. Стигнали сме до там, че дори вече не се дава думата за изказвания в СОС. Председателстващият от ДБ – Грети Стефанова не просто не спазва правилника, нарушава го системно, но и си решава сама на кого да даде думата и на кого не. Болшевики се настаниха на „Московска“ 33. Розово-лилави болшевики. При това крайно неграмотни и нагли.

София я чакат много тежки дни с тази бездарна, самозабравила се шайка, попаднала в местната власт с лъжи, измами, манипулации и шашми. Задава се розово-лилав диктат, ако им го позволим. Тумор се реже до здрава тъкан.

Най-четени