Connect with us

Timeline

Черен понеделник за Васил Терзиев и Борис Бонев! Извадиха грозни снимки и факти за тях

Published

on

Безобразните лъжи и манипулации от двамата „спасители“ на София ескалираха! То бива безогледно да се хвърлят неистини, ама чак толкова не бива. Терзиев рекъл, че всяка година 500 млн. изчезвали от Столична община… Твърдението, абсурдно само по себе си, доказва какво отчаяние цари в щаба на ППДБ. Че тя цялата годишна капиталова програма е толкова. Капиталова програма, която между другото се изпълнява и от кметове на Демократична България.

Например Терзиев може да попита кандидатите си от ДБ за съветници и районни кметове къде са парите за тротоарите. Да ги пита, защото точно Демократична България гласува с ГЕРБ 120 млн. лв. за ремонт на тротоари, а шестте районни кмета на Христо Иванов и Атанас Атанасов редом с кметовете от ГЕРБ усвояваха (уж) тези средства. Къде са парите и къде са тротоарите?

Терзиев може да попита кандидатите си за кметове на „Триадица“ и „Кремиковци“ (действащи районни кметове 2019-2023г) защо договорите им за пътна поддръжка са по-скъпи на квадратен метър от договорите на Столична община?

Вместо да тръби абсурдни числа, кандидатът на Кирил Петков и Христо Иванов за кмет на София да се вгледа в хората, с които се явява на избори. Може и да попита спасителите на София как по времето на ГЕРБ без конкурс взеха 50 000 лв. от метрото за табелки. В листата си Терзиев има поне трима, които са участвали в тази операция.

С лъжи и манипулации не се управлява. Хубаво е другарят-милионер да го научи, да го разбере, за да не спихне като спукана гума на края.

И е хубаво да каже с кого ще управлява в Столичния общински съвет, защото вече е оферирал две от местата за заместник-кметове на ГЕРБ срещу подкрепа…

Не промяна, а чиста подмяна! Нито глас за партиите от сглобката!

А лъжливите овчарчета, пардон спасителите на София от сектата на розовото братство пак лъжат. Поне четири пъти Борис Бонев гласува срещу решения, които предвиждат реконструкцията на бул. „Рожен“. Гласува и срещу средствата за кръговото на „Климент Охридски“ и „Ляпчев“, което предложихме 2021г. от Патриоти за София.

Сега пишат, че им е приоритет.
Лъжи!

От профила във фейсбук на кандидата на ВМРО за кмет на София КАРЛОС КОНТРЕРА

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени