Connect with us

Нюзрум

Жената на Васил Терзиев обяви, че го напуска! Разводът ще му струва милиони долари и… секс-компромати

Published

on

Мултимилионерът Васил Терзиев е в тежък развод със съпругата си Милена. Това е най-ревностно съхранявана тайна в щаба на „Промяната“, пише в новия си брой вестник „Ретро“.

Жената на кандидат-кмета от ППДБ е подала документи за разтрогване на брака след тежък скандал с мъжа си. Тече подялба на имоти и общи фирми за милиони долари.

Притеснен от обществения отзвук, Терзиев прави всичко възможно, за да потуши драмата. За кратко Васил Терзиев е успял да придума Милена да замразят бракоразводната процедура до края на изборната кампания.

Милена и Васил Терзиеви имат две деца.

Междувременно във форумите на „БГ работодател“ бивши служители на Терзиев от „Телерик“ публикуват скандални внушения и клюки за неговата нестандартна сексуалност.

Една от индикациите за семейните проблеми на кандидата за кмет на София е и фактът, че той упорито крие съпругата си от началото на предизборната си кампания.

Мистериозната милионерска съпруга Милена не се е появявала нито веднъж публично до мъжа си, за да го подкрепи в щурма за кметския пост. Дори името й се пази в тайна от медийния екип на Терзиев, който никак не е словоохотлив, стане ли дума за семейното му положение.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени